Shporta

Short | Funde

SHORT | FUNDE

Shorts are set to make a statement and at Blush we've got the sweetest styles.  We've got printed shorts, or basic one's which can be easily dressed up for night's out.You can match our shorts wish basic things or nighty combines.

YELLOW SHORT WITH BUTTON, ZIP AND FOUR POCKETS.CARELOWER TEMPERATURE WASHES AND DELICATE SPIN CYCLES ARE GENTLER ON YOUR PRODUCTS AND HELP TO PROTECT THE COLOR OF PRODUCT.MACHINE WASH AT MAXIMUM 30 °C...
€8.00 €16.00
PINK  SHORT WITH BUTTON, ZIP AND FOUR POCKETS.KUJDESLARJET NE TEMERATURE TE ULETA DHE PROGRAMET E BUTA TE CENTRIFUGIMIT JANE ME DELIKATE ME VESHJET DHE DUKE NDIHMUAR NE RRUAJTJEN E NGJYRES SE PRODUKTIT. TE LAHET ME MAKINE NE MAKS. 30 °C...
€9.99 €16.00
BLACK LINEN SHORT WITH SIDE ZIP AND FRONT BUTTON DETAILS.KUJDESLARJET NE TEMpERATURE TE ULETA DHE PROGRAMET E BUTA TE CENTRIFUGIMIT JANE ME DELIKATE ME VESHJET DHE DUKE NDIHMUAR NE RRUAJTJEN E NGJYRES SE PRODUKTIT. TE LAHET ME MAKINE NE MAKS. 30 °C...
€4.99 €13.00
PANTOLLAT TE SHKURTERA NGJYRE BABY BLUE ME BEL TE LARTE DHE XHEPA PLLAKË TË PËRPARMË DHE TË PASMË.KUJDESLARJET NE TEMERATURE TE ULETA DHE PROGRAMET E BUTA TE CENTRIFUGIMIT JANE ME DELIKATE ME VESHJET DHE DUKE NDIHMUAR NE RRUAJTJEN E NGJYRES SE PRODUKTIT. TE LAHET ME MAKINE NE MAKS. 30 ..
€4.99 €13.00
BEIGE SHORT WITH BUTTON, ZIP AND FOUR POCKETS.CARELOWER TEMPERATURE WASHES AND DELICATE SPIN CYCLES ARE GENTLER ON YOUR PRODUCTS AND HELP TO PROTECT THE COLOR OF PRODUCT.MACHINE WASH AT MAXIMUM 30 °C...
€9.99 €16.00
BEIGE LINEN SHORT WITH SIDE ZIP AND FRONT BUTTON DETAILS.KUJDESLARJET NE TEMPERATURE TE ULETA DHE PROGRAMET E BUTA TE CENTRIFUGIMIT JANE ME DELIKATE ME VESHJET DHE DUKE NDIHMUAR NE RRUAJTJEN E NGJYRES SE PRODUKTIT. TE LAHET ME MAKINE NE MAKS. 30 °C...
€4.99 €13.00
Prej 1 deri 12 nga 17 (2 faqe)