Shporta

Xhinse | Pantallona

XHINSE | pantallona

Trousers are a necessity for every girls wardrobe. Discover Blush's latest collection for a good look in any season. 

HIGH-WAISTED GREEN TROUSERS MADE OF 100% LINEN WITH BEAUTIFUL DETAILS. KUJDESLARJET NE TEMpERATURE TE ULETA DHE PROGRAMET E BUTA TE CENTRIFUGIMIT JANE ME DELIKATE ME VESHJET DHE DUKE NDIHMUAR NE RRUAJTJEN E NGJYRES SE PRODUKTIT. TE LAHET ME MAKINE NE MAKS. 30 °C...
€7.50 €15.00
HIGH-WAISTED ORANGE TROUSERS MADE OF 100% LINEN WITH BEAUTIFUL DETAILS. KUJDESLARJET NE TEMPERATURE TE ULETA DHE PROGRAMET E BUTA TE CENTRIFUGIMIT JANE ME DELIKATE ME VESHJET DHE DUKE NDIHMUAR NE RRUAJTJEN E NGJYRES SE PRODUKTIT. TE LAHET ME MAKINE NE MAKS. 30 °C...
€9.99 €22.00
High-waist trousers featuring side pockets and with flaps on the back. Wide-leg design.KUJDESLARJET NE TEMPERATURE TE ULETA DHE PROGRAMET E BUTA TE CENTRIFUGIMIT JANE ME DELIKATE ME VESHJET DHE DUKE NDIHMUAR NE RRUAJTJEN E NGJYRES SE PRODUKTIT. TE LAHET ME MAKINE NE MAKS. 30 °C...
€20.00
Prej 1 deri 12 nga 74 (7 faqe)