Shporta

Kostume

kostume

Get matchy matchy with our beautiful sets. You can be stylish and beautiful also comfy. Be cool with Blush!

WHITE MUSLIN SET WHITE MUSLIN SET
Nuk ka në stok
100% MUSLIN TWO PIECES SET WITH SHORT SLEEVED SHIRT AND LONG TROUSERS. KUJDESLARJET NE TEMPERATURE TE ULETA DHE PROGRAMET E BUTA TE CENTRIFUGIMIT JANE ME DELIKATE ME VESHJET DHE DUKE NDIHMUAR NE RRUAJTJEN E NGJYRES SE PRODUKTIT. TE LAHET ME MAKINE NE MAKS. 30 °C...
€35.00
TWO PIECES SET TWO PIECES SET
Nuk ka në stok
TWO PIECES SET POLAR INSIDE 100% COTTON.KUJDESLARJET NE TEMPERATURE TE ULETA DHE PROGRAMET E BUTA TE CENTRIFUGIMIT JANE ME DELIKATE ME VESHJET DHE DUKE NDIHMUAR NE RRUAJTJEN E NGJYRES SE PRODUKTIT. TE LAHET ME MAKINE NE MAKS. 30 °C...
€30.00
STRECHY TWO PIECES SET
Nuk ka në stok
100% STRECH MINT TWO PIECES SPORT SET, BRA AND HIGH WAISTED TIGHTS WITH RECOVERING EFFECT.KUJDESLARJET NE TEMPERATURE TE ULETA DHE PROGRAMET E BUTA TE CENTRIFUGIMIT JANE ME DELIKATE ME VESHJET DHE DUKE NDIHMUAR NE RRUAJTJEN E NGJYRES SE PRODUKTIT. TE LAHET ME MAKINE NE MAKS. 30 °C...
€10.00
STRECHY TWO PIECES SET
Në stok
100% STRECH PINKY TWO PIECES SPORT SET, BRA AND HIGH WAISTED TIGHTS WITH RECOVERING EFFECT.KUJDESLARJET NE TEMPERATURE TE ULETA DHE PROGRAMET E BUTA TE CENTRIFUGIMIT JANE ME DELIKATE ME VESHJET DHE DUKE NDIHMUAR NE RRUAJTJEN E NGJYRES SE PRODUKTIT. TE LAHET ME MAKINE NE MAKS. 30 °C...
€10.00
STRECHY TWO PIECES SET
Nuk ka në stok
100% STRECH LILAC TWO PIECES SPORT SET, BRA AND HIGH WAISTED TIGHTS WITH RECOVERING EFFECT.KUJDESLARJET NE TEMPERATURE TE ULETA DHE PROGRAMET E BUTA TE CENTRIFUGIMIT JANE ME DELIKATE ME VESHJET DHE DUKE NDIHMUAR NE RRUAJTJEN E NGJYRES SE PRODUKTIT. TE LAHET ME MAKINE NE MAKS. 30 °C...
€10.00
Prej 49 deri 60 nga 174 (15 faqe)