Shporta

Apple

Brendi: Apple
CROP TOP WITH ZIP DETAIL AND TROUSERS SET. KUJDESLARJET NE TEMPERATURE TE ULETA DHE PROGRAMET E BUTA TE CENTRIFUGIMIT JANE ME DELIKATE ME VESHJET DHE DUKE NDIHMUAR NE RRUAJTJEN E NGJYRES SE PRODUKTIT. TE LAHET ME MAKINE NE MAKS. 30 °C...
€10.99 €23.00
STRIPED SWEATSHIRT STRIPED SWEATSHIRT
Nuk ka në stok
Brendi: Apple
OVERSIZED ROUND NECK RED AND WHITE STRIPED TOP WITH DARK BLUE DETAILS. LOOS FITTING WITH LONG SLEEVES.KUJDESLARJET NE TEMPERATURE TE ULETA DHE PROGRAMET E BUTA TE CENTRIFUGIMIT JANE ME DELIKATE ME VESHJET DHE DUKE NDIHMUAR NE RRUAJTJEN E NGJYRES SE PRODUKTIT. TE LAHET ME MAKINE NE MAKS. 30 ..
€15.00
NATURAL LINEN PANTS
Nuk ka në stok
Brendi: Apple
100% LINEN  LONG TROUSERS. KUJDESLARJET NE TEMERATURE TE ULETA DHE PROGRAMET E BUTA TE CENTRIFUGIMIT JANE ME DELIKATE ME VESHJET DHE DUKE NDIHMUAR NE RRUAJTJEN E NGJYRES SE PRODUKTIT. TE LAHET ME MAKINE NE MAKS. 30 °C...
€18.00
GREEN MIDI DRESS GREEN MIDI DRESS
-35 % Nuk ka në stok
Brendi: Apple
MIDI GREEN COTTON DRESS, LONG SLEEVES AND SQUARE NECK DETAIL.KUJDESLARJET NE TEMPERATURE TE ULETA DHE PROGRAMET E BUTA TE CENTRIFUGIMIT JANE ME DELIKATE ME VESHJET DHE DUKE NDIHMUAR NE RRUAJTJEN E NGJYRES SE PRODUKTIT. TE LAHET ME MAKINE NE MAKS. 30 °C...
€14.90 €23.00
Prej 1 deri 7 nga 7 (1 faqe)