Shporta

OVERSIZED JACKET SHIRT

OVERSIZED JACKET SHIRT
Nuk ka në stok
OVERSIZED JACKET SHIRT
€22.00

  Opcionet

  OVERSIZED MODEL PINK AND WHITE PLAID CACHET JACKET SHIRT. ONE SIZE UNISEX MODEL.


  KUJDES

  LARJET NE TEMPERATURE TE ULETA DHE PROGRAMET E BUTA TE CENTRIFUGIMIT JANE ME DELIKATE ME VESHJET DHE DUKE NDIHMUAR NE RRUAJTJEN E NGJYRES SE PRODUKTIT. 

  TE LAHET ME MAKINE NE MAKS. 30 °C.

  BLACK T-SHIRT
  Nuk ka në stok
  COTTON T-SHIRT OVERSIZED MODEL.KUJDESLARJET NE TEMpERATURE TE ULETA DHE PROGRAMET E BUTA TE CENTRIFUGIMIT JANE ME DELIKATE ME VESHJET DHE DUKE NDIHMUA..
  €10.00
  TROUSERS WITH BELT DETAIL
  Nuk ka në stok
  High-waist grey trousers with a deconstructed waistline. Side pockets and false welt and buttoned flap back pockets. KUJDESLARJET NE TEMPERA..
  €22.00
  WORST BEHAVIOR SET WORST BEHAVIOR SET
  Nuk ka në stok
  WORST BEHAVIOR TWO PIECES SET POLAR INSIDE 100% COTTON.KUJDESLARJET NE TEMPERATURE TE ULETA DHE PROGRAMET E BUTA TE CENTRIFUGIMIT JANE ME DE..
  €30.00
  HARRY POTER SWEATSHIRT HARRY POTER SWEATSHIRT
  Nuk ka në stok
  LONG SLEEVE SWEATSHIRT OVERSIZED LONG MODEL. FEATURING A HOOD, ROUND NECKLACE AND RIBBED TRIMS.KUJDESLARJET NE TEMPERATURE TE ULETA DHE PROGRAMET E BU..
  €18.00