Shporta

PINK BLAZER

PINK BLAZER
Nuk ka në stok
PINK BLAZER
€30.00

  Opcionet

  BLACK T-SHIRT
  Nuk ka në stok
  COTTON T-SHIRT OVERSIZED MODEL.KUJDESLARJET NE TEMpERATURE TE ULETA DHE PROGRAMET E BUTA TE CENTRIFUGIMIT JANE ME DELIKATE ME VESHJET DHE DUKE NDIHMUA..
  €10.00
  TROUSERS WITH BELT DETAIL
  Nuk ka në stok
  High-waist grey trousers with a deconstructed waistline. Side pockets and false welt and buttoned flap back pockets. KUJDESLARJET NE TEMPERA..
  €22.00
  BLUE ZARA WIDGE LEG JEANS BLUE ZARA WIDGE LEG JEANS
  Nuk ka në stok
  HIGH WAISTED EXTRA LONG WIDGE LEG BLUE DENIM WITH FIVE POCKET. WITH ZIP FLY AND METAL BUTTON FASTENING DETAILS. KUJDESLARJET NE TEMpERATURE TE UL..
  €22.00