Shporta

NATURAL SET WHITE

NATURAL SET WHITE
NATURAL SET WHITE
Nuk ka në stok
NATURAL SET WHITE
NATURAL SET WHITE
NATURAL SET WHITE
€28.00

    Opcionet

    100% LINEN TWO PIECES SET WITH MEDIUM SLEEVED SHIRT AND LONG TROUSERS. YOU CAN ALSO USED IT CLOSED WITH WAISTED TIE DETAIL.

    KUJDES

    LARJET NE TEMERATURE TE ULETA DHE PROGRAMET E BUTA TE CENTRIFUGIMIT JANE ME DELIKATE ME VESHJET DHE DUKE NDIHMUAR NE RRUAJTJEN E NGJYRES SE PRODUKTIT. 

    TE LAHET ME MAKINE NE MAKS. 30 °C.