Shporta

NATURAL SET PINK

NATURAL SET PINK
NATURAL SET PINK
NATURAL SET PINK
Nuk ka në stok
NATURAL SET PINK
NATURAL SET PINK
NATURAL SET PINK
NATURAL SET PINK
€28.00

  Opcionet

  100% LINEN TWO PIECES SET WITH MEDIUM SLEEVED SHIRT AND LONG TROUSERS. YOU CAN ALSO USED IT CLOSED WITH WAISTED TIE DETAIL.

  KUJDES

  LARJET NE TEMERATURE TE ULETA DHE PROGRAMET E BUTA TE CENTRIFUGIMIT JANE ME DELIKATE ME VESHJET DHE DUKE NDIHMUAR NE RRUAJTJEN E NGJYRES SE PRODUKTIT. 

  TE LAHET ME MAKINE NE MAKS. 30 °C.

  STRECHY TWO PIECES SET
  Nuk ka në stok
  100% STRECH LILAC TWO PIECES SPORT SET, BRA AND HIGH WAISTED TIGHTS WITH RECOVERING EFFECT.KUJDESLARJET NE TEMPERATURE TE ULETA DHE PROGRAMET E BUTA T..
  €10.00
  NATURAL SET WHITE NATURAL SET WHITE
  Nuk ka në stok
  100% LINEN TWO PIECES SET WITH MEDIUM SLEEVED SHIRT AND LONG TROUSERS. YOU CAN ALSO USED IT CLOSED WITH WAISTED TIE DETAIL.KUJDESLARJET NE TEMERATURE ..
  €28.00