Shporta

NATURAL BROWN LINEN SET

NATURAL BROWN LINEN SET
NATURAL BROWN LINEN SET
Nuk ka në stok
NATURAL BROWN LINEN SET
NATURAL BROWN LINEN SET
NATURAL BROWN LINEN SET
€28.00

    Opcionet

    100% LINEN TWO PIECES SET WITH LONG SLEEVED SHIRT AND LONG TROUSERS. 


    KUJDES

    LARJET NE TEMPERATURE TE ULETA DHE PROGRAMET E BUTA TE CENTRIFUGIMIT JANE ME DELIKATE ME VESHJET DHE DUKE NDIHMUAR NE RRUAJTJEN E NGJYRES SE PRODUKTIT. 

    TE LAHET ME MAKINE NE MAKS. 30 °C.