Shporta

PINK BLAZER AND PALAZZO SET

PINK BLAZER AND PALAZZO SET
PINK BLAZER AND PALAZZO SET
PINK BLAZER AND PALAZZO SET
Nuk ka në stok
PINK BLAZER AND PALAZZO SET
PINK BLAZER AND PALAZZO SET
PINK BLAZER AND PALAZZO SET
PINK BLAZER AND PALAZZO SET
€45.00

    Opcionet

    Tailored pink blazer with a lapel collar and long sleeves. Front flap pockets. Matching lining. Front button fastening. High-waisted palazzo pink trousers set.


    KUJDES

    LARJET NE TEMPERATURE TE ULETA DHE PROGRAMET E BUTA TE CENTRIFUGIMIT JANE ME DELIKATE ME VESHJET DHE DUKE NDIHMUAR NE RRUAJTJEN E NGJYRES SE PRODUKTIT. 

    TE LAHET ME MAKINE NE MAKS. 30 °C.