Shporta

WHITE COTTON SHORT SET

WHITE COTTON SHORT SET
WHITE COTTON SHORT SET
-50 %
WHITE COTTON SHORT SET
WHITE COTTON SHORT SET
WHITE COTTON SHORT SET
€13.50
€27.00

  Opcionet

  LIGHT BEIGE BLAZER AND PALAZZO SET LIGHT BEIGE BLAZER AND PALAZZO SET
  Nuk ka në stok
  Light beige blazer with a lapel collar and long sleeves. Front flap pockets. Matching lining. Front button fastening. High-waisted palazzo beige trous..
  €48.00
  CHIFFON PURPLE MIDI DRESS.KUJDESLARJET NE TEMPERATURE TE ULETA DHE PROGRAMET E BUTA TE CENTRIFUGIMIT JANE ME DELIKATE ME VESHJET DHE DUKE NDIHMUAR NE ..
  €9.99 €23.00
  PINK FLOWERED SATIN DRESS
  -50 % Nuk ka në stok
  Collared dress featuring a V-neckline and long sleeves with cuffs. Front knot detail. KUJDESLARJET NE TEMPERATURE TE ULETA DHE PROGRAME..
  €12.00 €24.00