Shporta

ALESSI NEON GREEN BOOTS

ALESSI NEON GREEN BOOTS
ALESSI NEON GREEN BOOTS
Nuk ka në stok
ALESSI NEON GREEN BOOTS
ALESSI NEON GREEN BOOTS
ALESSI NEON GREEN BOOTS
€40.00

  Gjatësia e Takave: 6 cm

  Materiali: Faux Leather 

  BLACK T-SHIRT
  Nuk ka në stok
  COTTON T-SHIRT OVERSIZED MODEL.KUJDESLARJET NE TEMpERATURE TE ULETA DHE PROGRAMET E BUTA TE CENTRIFUGIMIT JANE ME DELIKATE ME VESHJET DHE DUKE NDIHMUA..
  €10.00
  TROUSERS WITH BELT DETAIL
  Nuk ka në stok
  High-waist grey trousers with a deconstructed waistline. Side pockets and false welt and buttoned flap back pockets. KUJDESLARJET NE TEMPERA..
  €22.00