Shporta

NATURAL LINEN PANTS

NATURAL LINEN PANTS
Nuk ka në stok
NATURAL LINEN PANTS
€18.00

  100% LINEN  LONG TROUSERS. 


  KUJDES

  LARJET NE TEMERATURE TE ULETA DHE PROGRAMET E BUTA TE CENTRIFUGIMIT JANE ME DELIKATE ME VESHJET DHE DUKE NDIHMUAR NE RRUAJTJEN E NGJYRES SE PRODUKTIT. 

  TE LAHET ME MAKINE NE MAKS. 30 °C.

  WORST BEHAVIOR SET WORST BEHAVIOR SET
  Nuk ka në stok
  WORST BEHAVIOR TWO PIECES SET POLAR INSIDE 100% COTTON.KUJDESLARJET NE TEMPERATURE TE ULETA DHE PROGRAMET E BUTA TE CENTRIFUGIMIT JANE ME DE..
  €30.00
  PINK SATEEN MINI DRESS PINK SATEEN MINI DRESS
  Nuk ka në stok
  Collared dress featuring a V-neckline and long sleeves with cuffs. Front knot detail. Invisible side zip fastening.KUJDESLARJET NE TEMPERATURE TE ULET..
  €18.00
  GREY PALAZZO TROUSERS GREY PALAZZO TROUSERS
  Nuk ka në stok
  High-waist trousers featuring side pockets and with flaps on the back. Wide-leg design.KUJDESLARJET NE TEMPERATURE TE ULETA DHE PROGRAMET E BUTA TE CE..
  €20.00
  ANGELA BLAZER SET ANGELA BLAZER SET
  Nuk ka në stok
  SHORT DARK GREY BLAZER WITH LONG SLEEVES AND TIE DETAILS.KUJDESLARJET NE TEMPERATURE TE ULETA DHE PROGRAMET E BUTA TE CENTRIFUGIMIT JANE ME DELIKATE M..
  €42.00