Shporta

MINI ORANGE DRESS

MINI ORANGE DRESS
MINI ORANGE DRESS
MINI ORANGE DRESS
-50 %
MINI ORANGE DRESS
MINI ORANGE DRESS
MINI ORANGE DRESS
MINI ORANGE DRESS
€8.99
€18.00

  Opcionet

  ORANGE MINI DRESS WITH PUFF SLEEVES AND EXCELLENT QUALITY.


  KUJDES

  LARJET NE TEMPERATURE TE ULETA DHE PROGRAMET E BUTA TE CENTRIFUGIMIT JANE ME DELIKATE ME VESHJET DHE DUKE NDIHMUAR NE RRUAJTJEN E NGJYRES SE PRODUKTIT. 

  TE LAHET ME MAKINE NE MAKS. 30 °C.

  CAMOUFLAGE SPORTY SET CAMOUFLAGE SPORTY SET
  Nuk ka në stok
  Sporty set with extra push up an excellent quality...
  €20.00
  WORST BEHAVIOR SET WORST BEHAVIOR SET
  Nuk ka në stok
  WORST BEHAVIOR TWO PIECES SET POLAR INSIDE 100% COTTON.KUJDESLARJET NE TEMPERATURE TE ULETA DHE PROGRAMET E BUTA TE CENTRIFUGIMIT JANE ME DE..
  €30.00
  BLACK AND WHITE BLAZER AND PALAZZO SET BLACK AND WHITE BLAZER AND PALAZZO SET
  Nuk ka në stok
  Tailored black and white blazer with a lapel collar and long sleeves. Front flap pockets. Matching lining. Front button fastening. High-waisted palazz..
  €45.00
  MINI PLAID DRESS MINI PLAID DRESS
  Nuk ka në stok
  WHITE AND BEIGE PLAID MİNİ DRESS.KUJDESLARJET NE TEMPERATURE TE ULETA DHE PROGRAMET E BUTA TE CENTRIFUGIMIT JANE ME DELIKATE ME VESHJET DHE DUKE NDIHM..
  €23.00
  CHIFFON PURPLE MIDI DRESS.KUJDESLARJET NE TEMPERATURE TE ULETA DHE PROGRAMET E BUTA TE CENTRIFUGIMIT JANE ME DELIKATE ME VESHJET DHE DUKE NDIHMUAR NE ..
  €9.99 €23.00
  BEIGE LINEN SHORT WITH SIDE ZIP AND FRONT BUTTON DETAILS.KUJDESLARJET NE TEMPERATURE TE ULETA DHE PROGRAMET E BUTA TE CENTRIFUGIMIT JANE ME ..
  €4.99 €13.00