Shporta

WHITE DENIM DRESS

WHITE DENIM DRESS
WHITE DENIM DRESS
-48 % Nuk ka në stok
WHITE DENIM DRESS
WHITE DENIM DRESS
WHITE DENIM DRESS
€12.99
€25.00

  Opcionet

  LONG SLEEVES WHITE DENIM DRESS WITH METAL BUTTON DETAILS.

  KUJDES

  LARJET NE TEMPERATURE TE ULETA DHE PROGRAMET E BUTA TE CENTRIFUGIMIT JANE ME DELIKATE ME VESHJET DHE DUKE NDIHMUAR NE RRUAJTJEN E NGJYRES SE PRODUKTIT. 

  TE LAHET ME MAKINE NE MAKS. 30 °C.

  WORST BEHAVIOR SET WORST BEHAVIOR SET
  Nuk ka në stok
  WORST BEHAVIOR TWO PIECES SET POLAR INSIDE 100% COTTON.KUJDESLARJET NE TEMPERATURE TE ULETA DHE PROGRAMET E BUTA TE CENTRIFUGIMIT JANE ME DE..
  €30.00
  PINK SATEEN MINI DRESS PINK SATEEN MINI DRESS
  Nuk ka në stok
  Collared dress featuring a V-neckline and long sleeves with cuffs. Front knot detail. Invisible side zip fastening.KUJDESLARJET NE TEMPERATURE TE ULET..
  €18.00
  GREY PALAZZO TROUSERS GREY PALAZZO TROUSERS
  Nuk ka në stok
  High-waist trousers featuring side pockets and with flaps on the back. Wide-leg design.KUJDESLARJET NE TEMPERATURE TE ULETA DHE PROGRAMET E BUTA TE CE..
  €20.00