Shporta

BLACK T-SHIRT

BLACK T-SHIRT
Nuk ka në stok
BLACK T-SHIRT
€10.00

  Opcionet

  COTTON T-SHIRT OVERSIZED MODEL.

  KUJDES

  LARJET NE TEMpERATURE TE ULETA DHE PROGRAMET E BUTA TE CENTRIFUGIMIT JANE ME DELIKATE ME VESHJET DHE DUKE NDIHMUAR NE RRUAJTJEN E NGJYRES SE PRODUKTIT. 

  TE LAHET ME MAKINE NE MAKS. 30 °C.

  HARRY POTER SWEATSHIRT HARRY POTER SWEATSHIRT
  Nuk ka në stok
  LONG SLEEVE SWEATSHIRT OVERSIZED LONG MODEL. FEATURING A HOOD, ROUND NECKLACE AND RIBBED TRIMS.KUJDESLARJET NE TEMPERATURE TE ULETA DHE PROGRAMET E BU..
  €18.00
  PINK PANTHER T-SHIRT
  Nuk ka në stok
  COTTON PINK PANTHER PRINTED WHITE T-SHIRT. OVERSIZED MODEL.KUJDESLARJET NE TEMPERATURE TE ULETA DHE PROGRAMET E BUTA TE CENTRIFUGIMIT JANE ME DELIKATE..
  €10.00