Shporta

PINK SATEEN MINI DRESS

PINK SATEEN MINI DRESS
PINK SATEEN MINI DRESS
PINK SATEEN MINI DRESS
Nuk ka në stok
PINK SATEEN MINI DRESS
PINK SATEEN MINI DRESS
PINK SATEEN MINI DRESS
PINK SATEEN MINI DRESS
€18.00

  Opcionet

  Collared dress featuring a V-neckline and long sleeves with cuffs. Front knot detail. Invisible side zip fastening.


  KUJDES

  LARJET NE TEMPERATURE TE ULETA DHE PROGRAMET E BUTA TE CENTRIFUGIMIT JANE ME DELIKATE ME VESHJET DHE DUKE NDIHMUAR NE RRUAJTJEN E NGJYRES SE PRODUKTIT. 

  TE LAHET ME MAKINE NE MAKS. 30 °C.

  CAMOUFLAGE SPORTY SET CAMOUFLAGE SPORTY SET
  Nuk ka në stok
  Sporty set with extra push up an excellent quality...
  €20.00
  WORST BEHAVIOR SET WORST BEHAVIOR SET
  Nuk ka në stok
  WORST BEHAVIOR TWO PIECES SET POLAR INSIDE 100% COTTON.KUJDESLARJET NE TEMPERATURE TE ULETA DHE PROGRAMET E BUTA TE CENTRIFUGIMIT JANE ME DE..
  €30.00
  BLACK AND WHITE BLAZER AND PALAZZO SET BLACK AND WHITE BLAZER AND PALAZZO SET
  Nuk ka në stok
  Tailored black and white blazer with a lapel collar and long sleeves. Front flap pockets. Matching lining. Front button fastening. High-waisted palazz..
  €45.00