Shporta

TROUSERS WITH BELT DETAIL

TROUSERS WITH BELT DETAIL
Nuk ka në stok
TROUSERS WITH BELT DETAIL
€22.00

  Opcionet

  High-waist grey trousers with a deconstructed waistline. Side pockets and false welt and buttoned flap back pockets. 
  KUJDES

  LARJET NE TEMPERATURE TE ULETA DHE PROGRAMET E BUTA TE CENTRIFUGIMIT JANE ME DELIKATE ME VESHJET DHE DUKE NDIHMUAR NE RRUAJTJEN E NGJYRES SE PRODUKTIT. 

  TE LAHET ME MAKINE NE MAKS. 30 °C.

  BROWN CROP TOP
  Nuk ka në stok
  LONG SLEEVES BROWN AND BEIGE CROP TOP.KUJDESLARJET NE TEMpERATURE TE ULETA DHE PROGRAMET E BUTA TE CENTRIFUGIMIT JANE ME DELIKATE ME VESHJET DHE DUKE ..
  €12.00
  High-waist beige trousers with a decorated side detail. Side pockets and false welt and buttoned flap back pockets. KUJDESLARJET NE TEMPERAT..
  €20.00
  BEIGE LINEN BLEND DRESS BEIGE LINEN BLEND DRESS
  -27 % Nuk ka në stok
  Dress made of a linen blend. Long sleeves and wrap-style front with knot fastening.KUJDESLARJET NE TEMPERATURE TE ULETA DHE PROGRAMET E BUTA..
  €16.00 €22.00
  Collared dress featuring a V-neckline and long sleeves with cuffs. Front knot detail. KUJDESLARJET NE TEMPERATURE TE ULETA DHE PROGRAME..
  €16.00 €24.00