Shporta

BROWN LINEN MINI DRESS

BROWN LINEN MINI DRESS
BROWN LINEN MINI DRESS
-36 %
BROWN LINEN MINI DRESS
BROWN LINEN MINI DRESS
BROWN LINEN MINI DRESS
€14.00
€22.00

  Opcionet

  Dress made of a linen blend. Long sleeves with ties on the side.   KUJDES

  LARJET NE TEMPERATURE TE ULETA DHE PROGRAMET E BUTA TE CENTRIFUGIMIT JANE ME DELIKATE ME VESHJET DHE DUKE NDIHMUAR NE RRUAJTJEN E NGJYRES SE PRODUKTIT. 

  TE LAHET ME MAKINE NE MAKS. 30 °C.

  BROWN CROP TOP
  Nuk ka në stok
  LONG SLEEVES BROWN AND BEIGE CROP TOP.KUJDESLARJET NE TEMpERATURE TE ULETA DHE PROGRAMET E BUTA TE CENTRIFUGIMIT JANE ME DELIKATE ME VESHJET DHE DUKE ..
  €12.00