Shporta

BEIGE LINEN MINI DRESS

BEIGE LINEN MINI DRESS
BEIGE LINEN MINI DRESS
-36 %
BEIGE LINEN MINI DRESS
BEIGE LINEN MINI DRESS
BEIGE LINEN MINI DRESS
€14.00
€22.00

    Opcionet

    Dress made of a linen blend. Long sleeves with ties on the side.     KUJDES

    LARJET NE TEMPERATURE TE ULETA DHE PROGRAMET E BUTA TE CENTRIFUGIMIT JANE ME DELIKATE ME VESHJET DHE DUKE NDIHMUAR NE RRUAJTJEN E NGJYRES SE PRODUKTIT. 

    TE LAHET ME MAKINE NE MAKS. 30 °C.