Shporta

LINEN MIDI GREEN DRESS

LINEN MIDI GREEN DRESS
LINEN MIDI GREEN DRESS
LINEN MIDI GREEN DRESS
-20 % Nuk ka në stok
LINEN MIDI GREEN DRESS
LINEN MIDI GREEN DRESS
LINEN MIDI GREEN DRESS
LINEN MIDI GREEN DRESS
€24.00
€30.00

  Opcionet

  Dress made of a linen and cotton blend fabric. Side vents. Buttoned front.


  KUJDES

  LARJET NE TEMPERATURE TE ULETA DHE PROGRAMET E BUTA TE CENTRIFUGIMIT JANE ME DELIKATE ME VESHJET DHE DUKE NDIHMUAR NE RRUAJTJEN E NGJYRES SE PRODUKTIT. 

  TE LAHET ME MAKINE NE MAKS. 30 °C.

  BROWN CROP TOP
  Nuk ka në stok
  LONG SLEEVES BROWN AND BEIGE CROP TOP.KUJDESLARJET NE TEMpERATURE TE ULETA DHE PROGRAMET E BUTA TE CENTRIFUGIMIT JANE ME DELIKATE ME VESHJET DHE DUKE ..
  €12.00
  Collared dress featuring a V-neckline and long sleeves with cuffs. Front knot detail. KUJDESLARJET NE TEMPERATURE TE ULETA DHE PROGRAME..
  €16.00 €24.00