Shporta

LIGHT BEIGE BLAZER AND PALAZZO SET

LIGHT BEIGE BLAZER AND PALAZZO SET
LIGHT BEIGE BLAZER AND PALAZZO SET
Nuk ka në stok
LIGHT BEIGE BLAZER AND PALAZZO SET
LIGHT BEIGE BLAZER AND PALAZZO SET
LIGHT BEIGE BLAZER AND PALAZZO SET
€48.00

    Opcionet

    Light beige blazer with a lapel collar and long sleeves. Front flap pockets. Matching lining. Front button fastening. High-waisted palazzo beige trousers set.


    KUJDES

    LARJET NE TEMPERATURE TE ULETA DHE PROGRAMET E BUTA TE CENTRIFUGIMIT JANE ME DELIKATE ME VESHJET DHE DUKE NDIHMUAR NE RRUAJTJEN E NGJYRES SE PRODUKTIT. 

    TE LAHET ME MAKINE NE MAKS. 30 °C.