Shporta

WHITE SHORT AND SHIRT SET

WHITE SHORT AND SHIRT SET
WHITE SHORT AND SHIRT SET
WHITE SHORT AND SHIRT SET
WHITE SHORT AND SHIRT SET
WHITE SHORT AND SHIRT SET
€28.00

  Opcionet

  100% COTTON SET WITHC LONG SLEEVED SHIRT AND SHORT TROUSERS. 


  KUJDES

  LARJET NE TEMPERATURE TE ULETA DHE PROGRAMET E BUTA TE CENTRIFUGIMIT JANE ME DELIKATE ME VESHJET DHE DUKE NDIHMUAR NE RRUAJTJEN E NGJYRES SE PRODUKTIT. 

  TE LAHET ME MAKINE NE MAKS. 30 °C.

  WORST BEHAVIOR SET WORST BEHAVIOR SET
  Nuk ka në stok
  WORST BEHAVIOR TWO PIECES SET POLAR INSIDE 100% COTTON.KUJDESLARJET NE TEMPERATURE TE ULETA DHE PROGRAMET E BUTA TE CENTRIFUGIMIT JANE ME DE..
  €30.00
  PINK SATEEN MINI DRESS PINK SATEEN MINI DRESS
  Nuk ka në stok
  Collared dress featuring a V-neckline and long sleeves with cuffs. Front knot detail. Invisible side zip fastening.KUJDESLARJET NE TEMPERATURE TE ULET..
  €18.00
  GREY PALAZZO TROUSERS GREY PALAZZO TROUSERS
  Nuk ka në stok
  High-waist trousers featuring side pockets and with flaps on the back. Wide-leg design.KUJDESLARJET NE TEMPERATURE TE ULETA DHE PROGRAMET E BUTA TE CE..
  €20.00