Shporta

SALE

CROP TOP ME CILESE ME TE MIRE.KUJDESLARJET NE TEMERATURE TE ULETA DHE PROGRAMET E BUTA TE CENTRIFUGIMIT JANE ME DELIKATE ME VESHJET DHE DUKE NDIHMUAR NE RRUAJTJEN E NGJYRES SE PRODUKTIT. TE LAHET ME MAKINE NE MAKS. 30 °C...
€4.00 €8.00
Gjatesia: 44 cmGjatesıa e takave: 7 cm..
€20.00 €45.00
PANTOLLAT TE SHKURTERA NGJYRE BABY BLUE ME BEL TE LARTE DHE XHEPA PLLAKË TË PËRPARMË DHE TË PASMË.KUJDESLARJET NE TEMERATURE TE ULETA DHE PROGRAMET E BUTA TE CENTRIFUGIMIT JANE ME DELIKATE ME VESHJET DHE DUKE NDIHMUAR NE RRUAJTJEN E NGJYRES SE PRODUKTIT. TE LAHET ME MAKINE NE MAKS. 30 ..
€5.99 €13.00
PANTOLLAT ME BEL TE LARTE. KUJDESLARJET NE TEMPERATURE TE ULETA DHE PROGRAMET E BUTA TE CENTRIFUGIMIT JANE ME DELIKATE ME VESHJET DHE DUKE NDIHMUAR NE RRUAJTJEN E NGJYRES SE PRODUKTIT. TE LAJET NE MAKINE NE MAKS. 30 °C...
€9.99 €25.00
BEIGE LINEN BLEND DRESS BEIGE LINEN BLEND DRESS
-27 % Nuk ka në stok
Dress made of a linen blend. Long sleeves and wrap-style front with knot fastening.KUJDESLARJET NE TEMPERATURE TE ULETA DHE PROGRAMET E BUTA TE CENTRIFUGIMIT JANE ME DELIKATE ME VESHJET DHE DUKE NDIHMUAR NE RRUAJTJEN E NGJYRES SE PRODUKTIT. TE LAHET ME MAKINE NE MAKS. 30 °C...
€16.00 €22.00
Dress made of a linen blend. Long sleeves with ties on the side. KUJDESLARJET NE TEMPERATURE TE ULETA DHE PROGRAMET E BUTA TE CENTRIFUGIMIT JANE ME DELIKATE ME VESHJET DHE DUKE NDIHMUAR NE RRUAJTJEN E NGJYRES SE PRODUKTIT. TE LAHET ME MAKINE NE MAKS. 30 °C...
€14.00 €22.00
BEIGE LINEN SHORT WITH SIDE ZIP AND FRONT BUTTON DETAILS.KUJDESLARJET NE TEMPERATURE TE ULETA DHE PROGRAMET E BUTA TE CENTRIFUGIMIT JANE ME DELIKATE ME VESHJET DHE DUKE NDIHMUAR NE RRUAJTJEN E NGJYRES SE PRODUKTIT. TE LAHET ME MAKINE NE MAKS. 30 °C...
€8.00 €13.00
Prej 1 deri 12 nga 161 (14 faqe)