Shporta

NEW IN

NEW IN

Dress made of a linen blend. Long sleeves with ties on the side. KUJDESLARJET NE TEMPERATURE TE ULETA DHE PROGRAMET E BUTA TE CENTRIFUGIMIT JANE ME DELIKATE ME VESHJET DHE DUKE NDIHMUAR NE RRUAJTJEN E NGJYRES SE PRODUKTIT. TE LAHET ME MAKINE NE MAKS. 30 °C...
€14.00 €22.00
Prej 1 deri 12 nga 325 (28 faqe)